Arriba Libranda, el catàleg de llibres electrònics en castellà més gran de la xarxa.

El dia 09 de Juny es va presentar en el “Círulo de Bellas Artes de Madrid” la plataforma Libranda formada pels grups editorials: Círculo de lectores, Random House, Planeta, Santillana, Roca Editorial, Grupo 62, SM y Wolters kluwer.


Libranda arrancarà en 2 fases. La primera, el 15 de juliol amb uns 2.000 títols de 10 grups editorials i 5 botigues en línia i el 15 de setembre amb 15 grups editorials i 21 botigues. Per finals d’any s’espera arribar als 10.000 títols.

S’espera que el preu dels llibres electrònics sigui entre un 20% i un 30% més barat que en paper (uns 6€ pels llibres de butxaca i 12€ pel format “trade”).

La majoria d’editorials tenen la intenció de llança les seves novetats simultaneament en paper y format electrònic a partir de setembre amb autors com Miguel Delibes, Ken Follet, Arturo Pérez-Reverte, Javier Marías, José Saramago, Juan José Millás, Ildefonso Falcones, Julia Navarro, Ruiz Zafón, Laura Gallego y Larsson en català.

Libranda no és una botiga digital, per tant no ven directament al públic. Quant algú entra i troba un títol que li interessa, la plataforma el dirigeix a les botigues digitals que el comercialitzen.

FONT: El País

Plataforma: Libranda

Deja un comentario