Freeangle, compartint recursos per l’aprenentatge artístic

Cada vegada més, les escoles i els professionals de l’educació musical i artística, treballem amb materials creats o adaptats per als nostres alumnes: arranjaments, partitures, textos, projectes, coreografies….

La tecnologia ens ofereix la possibilitat de compartir aquests materials amb educadors de la resta del món obrint la possibilitat que altres alumnes i professionals puguin utilitzar-los, adaptar-los a les seves necessitats i compartir-los de nou alimentant un cercle infinit que alhora impliqui altres professionals i escoles.

El portal Freeangle.org és doncs una comunitat de professors d’ensenyaments artístics, compositors, musicòlegs, gestors i de tots aquells i aquelles que compartim materials didàctics, aspectes teòrics, experiències, idees, per tal d’aprendre i enriquir el nostre vagatge professional i millorar la vivència dels nostres alumnes.

Freeangle.org és una iniciativa de l’Associació Catalana d’Escoles de Música (www.acem.cat) que inicia el seu funcionament la primavera del 2012.

Han ideat i desenvolupat Freeangle.org:
Xavier Nogué, Xavier Batlle, Joan Fargas, Teresa Ferrer i Juanjo Morales.

Amb el desenvolupament tècnic i la programació de:
JAD Solucions Globals d’Internet (www.jad.cat)

Disseny web
JAD Solucions Globals d’Internet (www.jad.cat)

Disseny logo Joan Cascante (tactica42.com)

Agraïments Ignasi Labastida (CC Espanya), Simona Levi (x.net)