Per què un Servidor Dedicat?

L’adquisició d’un servidor propi permet a les empreses un major llibertat alhora de definir les seves necessitats i estratègies en quant a comunicació, traspàs de dades i informació a través d’Internet.

La majoria d’empreses allotgen les seves webs amb servidors compartits, a través de la modalitat de Hosting. Això significa comparteix els recursos de la màquina amb altres usuaris, aquest tipus d’hospedatge són ideals per empreses petites que no generen transferència o no disposa en les seves bases de dades amb informació sensible i important. Les empreses que depenen de la seva web i bases de dades pel seu negoci, haurien d’invertir en un entorn més controlat i privat, com és un servidor dedicat.

Avantatges d’un servidor dedicat:

•    Ús exclusiu dels recursos del servidor: rendiment, potència i velocitat.
•    Allotjar tots els dominis de la nostra empresa
•    Allotjar les pàgines web de l’empresa
•    Gestió de correus il·limitada
•    Gestió contes FTP il·limitada
•    Configuracions de funcionament i seguretat personalitzada
•    Instal·lar aplicacions opensource gratuïtes com poden ser SugarCRM, Mantis, Alfresco, Newsletters, etc.

Protecció de dades
Un entorn compartit no és l’idoni per mantenir la seguretat de les teves dades, ja que molts altres usuaris tenen accés al mateix sistema i els protocols de seguretat són iguals per a tothom. Amb un servidor dedicat podràs establir les polítiques de seguretat que desitgis, fins i tot blindar l’accés per mantenir les teves dades en un entorn més segur.

Ús exclusiu
En un servidor compartit, totes les webs allotjades en el mateix, comparteixen capacitat de procés, memòria RAM i espai en disc. En un servidor dedicat tots els recursos són d’ús exclusiu per a les teves webs i aplicacions, i tens la possibilitat i el dret de consumir els recursos que la màquina tingui disponibles.

Control total
Podràs instal·lar les aplicacions que desitgis, arrancar els processos i serveis que necessitis. El servidor està a la teva disposició pel que necessitis en cada moment, y ningú més dependrà de les teves aplicacions, pel que podràs configurar-lo segons les teves necessitats.

Més informació a  www.jad.es

Deja un comentario